Elite Alexa

Elite Alexa

maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusi joukkue, uusi kausi, uudet kujeet!


Alexa Junior!

Tervetuloa Alexa-Junior-joukkueen blogiin. Joukkue on Tapanilan Erän 03-05-syntyneiden tyttöjen SM-sarjaan tähtäävä joukkuevoimisteluryhmä, jossa voimistelee 12 taitavaa ja motivoitunutta tyttöä. Joukkue muodostettiin vuodenvaihteessa ja ensimmäiset yhteistreenit pidettiin Erällä nyt viikonloppuna ja Loppiaisena. Pienen joulutauon jälkeen tytöt ahkeroivat lihaksensa kipeiksi "Talvileirillä", jonka aikana voimistelijat pääsivät tutustumaan toisiinsa ja aloittivat jo kevätkauden ohjelman hiomisen. Teema ja musiikkikin paljastettiin joukkueelle, mutta nämä kuten tuleva pukukin ovat vielä tarkoin varjeltuja salaisuuksia aina kisakauden alkuun asti. Joukkueen harjoitusaikataulut ja tulevat kisat löytyvät omien otsikoidensa takaa sivupalkista, samoin sinne tulee jatkossa tyttöjen ja valmentajien esittelyt.

Joukkue muodostuu siis kahdestatoista voimistelijasta, joista kuusi voimisteli aiemmin Atzaleat-joukkueessa, viisi Avalonissa ja yksi Ariel-joukkueessa.


6 Atzaleaa +...

...5 Avalonia + 1 Ariel...



...= ALEXA JUNIOR

Blogia tullaan päivittämään pikkuhiljaa, joten lukijoilta toivotaan kärsvällisyyttä...
Hyvää Uutta Kisakautta kaikille joukkuevoimistelun ystäville!

Vilma O, Hertta ja Camilla.

Tilda ja Noora.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ihan superhyperpaljon teille! :) ainakin teillä on hyvä nimi ja varmasti olette myös tosi hyviä voimistelemaan!

    kisoissa nähdään t.jumppari

    VastaaPoista