Elite Alexa

Elite Alexa

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kohti kisoja...

Kannat kattoon!

Kisakausi lähestyy kovaa vauhtia. Junnujen ensimmäinen koitos on edessä Turussa perinteisessä Cailap Cupissa lauantaina 25.10. Tytöille on arvottu suoritusnumeroksi 24, joten matolle astellaan suurin piirtein klo 14. Sivupalkin laskurista näet, kuinka paljon (eli vähän) aikaa H-hetkeen on...
Kaikki Tapanilan Erän 10-12-sarjan joukkueet esiintyvät Cailap Cupissa lähekkäin - Axoria Jr 23. ja Axoria numerolla 27. 

Hertta kuuntelee ohjeita.

Vilma mietteliäänä!

Annika.


Syksy on ollut totutun kiireinen. Tytöt ja valkut ovat ahkeroineet salilla ja äidit Nutalla pukuja koristellessa. Myös muut taustajoukot on valjastettu mukaan joukkueen toimintaan - marmeladin pakkaaminen sujuu iseiltäkin yllättävän näppärästi!

Vauhdikasta menoa!

Vilina lämppää.

Hertan tervehdys Vilma O:n takaa.

Justiina venyttelee.


Vajaa pari kisoja edeltävää viikkoa sujuu ohjelmaa ja pukuja viimeistellen, jotta kaikki olisi valmista Kupittaalla. Uutta kisakautta ja kaikkien joukkueiden ohjelmia innolla odottaen - hyvää valmistautumista ja tsemppiä kisoihin!

Vilma K.

Kapteenilla naru hallussa!

Camilla.


ps. Blogivierailujen määrä ylittää näinä hetkinä 70.000:n rajan. Facebookissakin tykkääjiä on jo 189, eli 200:n raja rikkoutunee lähiaikoina. Kiitos kaikille seuraajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti