Elite Alexa

Elite Alexa

tiistai 18. marraskuuta 2014

Espoo Cup!

Sunnuntainen Espoo Cup sujui Elite Alexa Jr:n tytöiltä kohtalaisen hyvin. Suoritus ei ollut ihan aluemestaruuskisassa nähdyllä tasolla, mutta tytöt saivat kuitenkin kategorian 1 ja bonuksen taito-osista. Mitaleille tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan 10-12-vuotiaissa palkittiin OVO:n Team Indiumit ja Indiumit 02, TapVo:n Team Loiste ja PNV:n Gloria Astra. Onnea! Axorian delfiinitytöt suorittivat taas kerran puhtaasti saaden kategorian 1 ja myös Axoria Jr:n suoritus oli mainio heidän pysyessä kategoriassa 4.

Päivä oli pitkä, mutta lopullisia tuloksia odotellessa tytöt pääsivät hetkeksi ulos raittiiseen ilmaan. Sitä ennen joukkue ehti luoda valokuvataidetta, josta pieni näyte ohessa. Loput kuvat ovat Petri Vilhusen otoksia - kiitos taas kerran Petrille!

Seuraava kisa on parin viikon kuluttua Valkeakoskella käytävä 10-12-vuotiaiden SM-kilpailu. Sitä ennen tytöt esiintyvät jo keskiviikkona 19.11 Tapanilan Erän ja Nokian KrP:n välisen salibandy-ottelun erätauolla. Tervetuloa kannustamaan tyttöjä ja Erän sb-joukkuetta Vantaan Energia-Areenalle klo 18.30 alkaen!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti