Elite Alexa

Elite Alexa

tiistai 2. joulukuuta 2014

Mitali tyttömestiksistä!

Elite Alexa Jr:n kauden päätapahtuma oli Valkeakoskella viime viikonloppuna kisatut tyttömestikset. Tytöt, valkut ja muutama äiti lähtivät kisapaikalle jo perjantaina. Mökkikylässä vietetyn yön jälkeen tytöt olivat pirteinä aamuharkassa. Itse kisasuoritus oli vasta iltapäivällä, mutta hienosti junnut pystyivät keskittymään oleelliseen. Kisasuoritus ei ollut ihan aluemestaruuskisoissa nähdyllä tasolla, mutta kategoriaksi tytöt saivat taas tutun ykkösen. Bonuksia ei kategorioiden yhteydessä kuulutettu millekään joukkueelle, mutta myöhemmin selvisi että junnut saivat myös elämysbonuksen!

Mitalinkiiltoa silmissä!



Elite Alexa Jr ja Axoria - Erän mitalistit!


Vieteri.


Lauantaina yhteensä kahdeksan joukkuetta palkittiin, mukana myös Axorian ihanat delfiinitytöt. Onnea Axorialle! Tapanilan Erä oli lauantaina ainoa kahden mitalin seura 10-12-sarjassa!
Axoria Jr paransi hienosti omaa suoritustaan ja saavutti kategorian 3, Amila sai kategorian 7.

Lauantain muut palkitut olivat Geminit Royal, SANIX Kids Säihke, Felindat R, Pink, SANIX Kids Split ja Team Piruet. Onnea kaikille - ja erityisesti Splitille, jonka taitavista voimistelijoista on rinkileirien jäljiltä tullut junnuille erityisen läheisiä. Splitien blogiin pääset tutustumaan tästä linkistä.


Lauantain palkitut.

Erän palkitut!


Sunnuntaina palkittiin vielä Limetit, Indiumit 02 ja 03, Team Indiumit, Gloria Astra, Isku AGG Idra, Elite SC Vantaa Kids, Team Loiste ja Feline. Onnea!

Onnittelut Splitille heti suorituksen jälkeen.

Yhteiskuva Splitien kanssa.

Vieteritytöt esiintyvät vielä Erän joulunäytöksessä 14.12.

Joulunäytöksen jälkeen katseet kohti kevättä.

Muistathan, että Junnujen toimintaa voit edelleen tukea palauttamalla panttipullosi Tapanintorin K-Marketiin. Pilkkoset-tuotteitakin on taas myynnissä - ota yhteyttä tukijoukkoihin. Ja pelaamalla Veikkauksen pelejä blogin alalaidasta löytyvän linkin kautta, tuet Tapanilan Erän Voimistelujaoston - ja siis myös junnujen - toimintaa. Sama linkki löytyy myös jaoston nettisivuilta. Muistathan pelata vastuullisesti!

2 kommenttia:

  1. Kyllähän turun pyrkivästäkin palkittiin 2. SANIX kids säihke ja SANIX kids split

    VastaaPoista
  2. Tavallaan kyllä - eli seurayhteistyöjoukkeet TuPy ja FNV. Hienoja joukkueita molemmat - onnittelut vielä!

    VastaaPoista