Elite Alexa

Elite Alexa

perjantai 20. helmikuuta 2015

15.45 (TV 5.15, AV 2.75, EXE 7.55)

Elite Alexan ensimmäinen ulkomaankilpailu - Miss Valentine - kisattiin tänään Tartossa. Tytöt suoriutuivat hienosti ja ilmeet olivatkin pettyneitä, kun pisteiksi kuulutettiin 14.45. Vasta tunteja myöhemmin virallisesta tulosluettelosta selvisi, että tytöt olivatkin saaneet yhteispisteet 15.45 (TV 5.15, AV 2.75, EXE 7.55). Kaubamajan muilla asiakkailla riitti ihmettelemistä, kun tytöt juhlivat oikeita pisteitään asiaankuuluvasti äänekkäästi kiljuen.

Elite Alexan pisteet riittivät yhdeksänteen sijaan. Kisan kaksoisvoitto meni Venäjälle - Anabele voitti pistein 17.05 ennen Virginiaa (16.90). Kolmas oli Viron GC Janika Grisete (16.75). Suomalaisista Geminit Royal keräsi pisteet 16.20, Sanix Kids Split 15.85 ja Gloria Astra 14.25. Onnea mitalisteille ja muille suomalaisjoukkueille!

12-14-sarjassa Team Minetit nappasi upeasti hopeaa huippupisteillä 17.30 - onnea!

Elite kisaa Challenge Cupin alkukilpailussa huomenna lauantaina klo 14.37. Kisasuoritusta voi katsoa livestreamista osoitteesta www.gymnasticsdvd.de/live. Tsemppiä Elite!

Muutamia kuvia tämänpäiväisistä kilpailuista - kisatunnelmiin palataan vielä myöhemmin. Muista joukkueista on lisätty kuvia elitealexa.kuvat.fi-sivustolle.