Elite Alexa

Elite Alexa

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Mitaliputkelle jatkoa!

Elite Alexan kausi jatkui Caribia Cupissa. Suurin osa joukkueesta saapui Suomen Turkuun jo lauantaina kannustamaan Eliteä ja Prennuja (=Elite Pre Juniors ja Elite Pre Juniors 02). Kannustaminen kannatti, sillä Elite nappasi kultaa 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa ja molemmat Prennu-kokoonpanot paransivat huimasti suoritustaan viikontakaisesta Mustan Kissan Cupista. Lisäksi Axoria nappasi neloskategorian lisäksi elämysbonuksen 10-12-vuotiaiden sarjan lauantain kilpailussa.
Hyvin nukutun hotelliyön jälkeen tytöt olivat reippaina aamuharkassa kesäaikaan siirtymisestä huolimatta. Osin kaoottinenkin harkkasuoritus ei tuonut vielä mitalinkiiltoa kannustusjoukkojen silmiin, mutta tytöt kävivät huolellisesti virheet läpi valkkujen kanssa ja itse kisasuoritus oli kerrassaan mainio. Kahdentoista taitavan tytön yhdenaikainen ja ilmaisullinen suoritus palkittiin kategorialla 1 ja lopulta myös pitkän odotuksen jälkeen mitaleilla! Mahtavaa työtä koko Elite Alexa-tiimiltä! Yhteensä 6 joukkuetta sai korkeimman kategorian ja Elite Alexan lisäksi palkittiin COCO Sportin Geminit Royal ja PNV:n Gloria Astra. Onnittelut kaikille mitalisteille! Ykköskategoriaan nousivat vielä JäV:n Felindat, TV:n Meea ja RaIsku:n ISKU AGG Idra. Mainitsemisenarvoinen on myös kokonaan uusi tuttavuus joukkuevoimistelun saralla: Suonenjoen Naisvoimistelijoiden Louna-joukkue nousi upeasti kategoriaan 2 iloisella ohjelmallaan!
Elite Alexan kisakausi jatkuu taas parin viikon päästä Vantaan Energia Areenalla, kun vuorossa on Etelä-Suomen Aluemestaruuskilpailut.

Täysi tusina mitalisteja!

Hotellin käytävällä mahtuu hyvin treenaamaan...

Pirteänä heti aamusta...

Suorituksen jälkeen hymy herkässä!

Mitalistit!

Ja vielä yksi mitalikuva!


Kamera jäi taas tyttöjen haltuun...

5 kommenttia:

  1. Kiitos onnitteluista! Ja niin Lounalle kuin Prennuillekin menestyksekästä kisakauden jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Onnea! Teillä on todella kivat puvut!☺

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Pukuihin onkin uhrattu paljon vaivaa ja aikaa sekä valkku-Saaran että näppäräsormisten äitien toimesta.

    VastaaPoista