Elite Alexa

Elite Alexa

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aluemestaruusmitalit!

Vantaan Enrgia-areenalla kisatut Etelä-Suomen Aluemestaruuskisat sujuivat Elite Alexalta taas kerran mallikkaasti. Muutamasta virheestä huolimatta kahdentoista taitavan voimistelijan yhtäaikainen ja ilmeikäs suoritus palkittiin kategorialla 1. Koska ykköskategorialaisia oli yhteensä neljä, jouduttiin mitalin kohtaloa jännittämään aivan kisan loppuun asti. Lopulta helpottava kuulutus kertoi, että Elite Alexa palkittiin SC Vantaan Elite Kidsien ja PNV:n Gloria Astran ohella. Neljäs ykköskategorialainen tänään oli JäV:n Felindat. Onnittelut kaikille! Erän joukkueista Axoria sai kategorian 4, Amila kategorian 7 ja Axoria05 kategorian 8.

Seurayhteistyöjoukkue Elite nappasi kultaa 14-16SM-sarjassa ja Erän hienon päivän täydensi Elite Pre Juniors kauden parhaalla suorituksellaan 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Prennujen pisteet 15.95 oikeuttivat kovatasoisen kilpailun viidenteen sijaan. Elite Pre Jr 02 saavutti piisteet 12.70.

Onnittelut kaikille päivän mitalisteille!

Elite Alexa keskittyy nyt treenaamiseen ja kilpailukausi jatkuu vasta kesäkuun alussa SM-kisoissa. Sitä ennen joukkue esiintyy Erän kevätnäytöksessä.

Kuvakoosteessa tälläkertaa pääosassa muut Erän joukkueet...