Elite Alexa

Elite Alexa

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Junnujen eka mitali!

Eilinen hieno mutta rankka päivä OVO Cupissa saattoi "hieman" tuntua kropassa - ainakin tukijoukoilla - kun kello herätteli lempeästi mutta vaativasti heti aamukuuden jälkeen. Lumileopardit ottivat pian suunnaksi Mäntsälän, jossa järjestettiin perinteinen Mustan Kissan Cup. Päivä sujui tuttujen rutiinien mukaan: lämppä - harkka - korjaukset - palauttavat - hiukset - meikki - lämppä - keskittyminen - kisasuoritus - palaute - kategoria - kirkuminen - halailu - tuulettelu - ruokailu - muiden kannustaminen - jännitys - odottelu - palkintojen jako - poseeraaminen. Tai rutiinien mukaan ainakin kisasuoritukseen asti. Joukkueen kategoriaksi nimittäin kuulutettiin ykkönen, mikä oli tytöiltä aivan loistava saavutus! Lauantainenkin esitys oli erinomainen, mutta tämänpäiväiseen tytöt saivat mukaan vielä hiukan lisää ilmeikkyyttä. Kisa oli kovatasoinen ja kaikki kolme kakkoskategorian joukkuetta (FNV/TuPy:n Säihke X, ja TuPy:n Split ja Team Split) esittivät näyttävät ja taidokkaat ohjelmat - kiitokset ja onnittelut heille! Mitalit menivät Alexa jr:n ohella Säihke X:lle ja Splitille. Myös Erän toinen 10-12-sarjan joukkue Axoria paransi selvästi esitystään lauantaisesta ja sai kategorian kolme. Onnea heillekin!

Alexa-tiimin kisapäivä oli todella hieno, koska junnujen ohella Alexa voitti oman 12-14-SM-sarjansa huippupisteillä 18,00 (TV 5,95, AV 3,30, EXE 8,75). Onnea Alexa!

Rankka kisaviikonloppu on siis onnellisesti takana ja samantien alkaakin keskittyminen ensi lauantaina Turussa kisattavaan Caribia Cupiin!

Saaliina ykköskategoria. Kuvassa mukana Kepa.