Elite Alexa

Elite Alexa

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Junnut kansainvälisissä kisoissa!

Jännitys oli suuri, kun autot suuntasivat Töölön kisahallille jo ennen kahdeksaa lauantaiaamuna.
Kun saavuimme kisapaikalle, rupesimme laittamaan kampauksia ja meikkejä.
Neljä valmentajaa ja pari äitiä saivat ahkeroida tosissaan kampauksien kanssa.
Emme ihan kerenneet laittaa kaikkia meikkejä valmiiksi ennen harkkasuoritusta.
Huonoksi onneksemme valkuilta kaatui meikkiliimapullo. Äidit lähtivät Sokosta kohti hankkimaan uutta meikkiliimaa ja me jäimme tekemään harkkalämppää.





Voimistelun riemua! (PV)



Vilma O.

Kapteenit avajaisseremoniassa. (PV)


Harkkasuoritus oli vähän laiska ja siitä lähdimme sitten parantamaan itse kisasuoritukseen. Harkkasuorituksen jälkeen söimme ruokaisat salaattimme ja laitoimme yhtä aikaa meikit valmiiksi. Kisat olivat vähän myöhässä joten aikaa oli suunniteltua enemmän. Kerkesimme vähän myös hassutella välissä, kun valmentajatkin saivat kimaltelevia raitoja ja pilkkuja hiuksiinsa. Sitten vielä mielikuvaharjoitus ja kisalämppäkamat päälle. Sitten aloimme olla valmiita kentälle. Olo oli hieman jännittynyt, mutta varma.
 

Camilla kisamatolla. (PV)

Vilma K ja Justiina. (PV)

Suorituksen jälkeen sohvalle - huomioikaa jalat! (PV)
Suoritus meni hyvin paria virhettä lukuun ottamatta. Yleisöä oli todella paljon ja oli mahtavaa astella kentälle suuren kannustusjoukon saattelemana! Ja siitä suorituksesta pisteitä saimme ( TV 5.2 AV 2.8 EXE 7.75) yhteensä 15,75. Pisteisiimme emme olleet kamalan tyytyväisiä. Sitten lähdimme Chicosiin syömään. Loppujen lopuksi sijoituimme sijalle 8. Loppupäivän katsoimme maailman huippujen suorituksia, ne olivat kyllä taitavia! Tuleekohan meistäkin joskus noin hyviä? Hieno päivä takana ja huomenna SM-kisat! Nyt kotiin lepäämään...

t. Vilma O.


Tulosten odottelua...

Alexa Jr from Finland...



Chico´s!
ps. lisää Petri Vilhusen (PV) kuvia lisätty "Kisakuvia"-sivulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti