Elite Alexa

Elite Alexa

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kisapäivä lumileopardin silmin!

ETELÄ-SUOMEN ALUEMESTARUUSKILPAILUT KISAHALLISSA 5.4.2014

Pieni pala maskotti-Kepaa!

Aamulla seitsemän jälkeen autot huristivat kohti Kisahallia. Heti oli vuorossa vain PIENTÄ lämppää. Tänään kaikilla joukkueilla oli vain minuutti aikaa harkkakierroksella eli ei tarvinnut avata maksimi juttuja. Harkassa me vain juostiin esityksen paikat läpi.

Harkan jälkeen mentiin laittamaan kampauksia ja meikkejä (erikoisissakin asennoissa) katsomon penkeille. Kun kaikkien kampaukset ja meikit oli saatu kisakuntoon oli vuorossa ruokailu. Me syötiin Kisiksen käytävällä istuen makaroonia ja jauhelihaa. Nam, oli tosi hyvää!


Hiustenlaitto käynnissä.


Miten niin erikoisia hiustenlaittoasentoja?

Jutun kirjoittajan kisakampaus vaiheessa...

Ruokailullekin löytyi sopiva paikka!


Kun ruoka oli vähän laskenu aloitettiin tuttu kisalämppä ja saatiin tehtyä yksi kokonainen. Sitten olikin aika mennä ”kuplaan” ja kohta kentälle! Ennen sitä kuului kuitenkin kuulutus: Seuraavaksi Tapanilan erä Alexa junior. RAIKUVAT APLODIT kuuluivat katsomosta. Tuntui hyvältä juosta kentälle taputusten saattelemana.

Kisasuoritus oli ihan hyvä. Muutamia horjumisvirheitä tuli, mutta esiintyminen tuntui silti ihanalta! Suorituksen jälkeen me mentiin piiriin käymään läpi kisasuoritusta ja odottelemaan tuloksia. Ennen tulosten julkistamista valkut tulivat ja sanoivat oman mielipiteensä suorituksesta. Se oli kuulemma hyvä, mutta vielä pitäisi parantaa.

"...Alexa junior on saavuttanut kategorian ... YKSI..."


Sitten vihdoin kuului kuulutus. Otimme kaikki käsistä kiinni ja kuuntelimme tarkasti. ” Tapanilan Erän Alexa junior on saavuttanut kategorian... YKSI ja 0,3 bonusta. JEEEE!
Sen jälkeen odotettiin vielä pari esitystä ja sitten tuli tauko. 

Junnut kannustavat OVO Teamia.


Tauon aikana lähdimme melkein kaikki vanhempien kanssa syömään. Me syötiin kanaa ja perunaa. Kun tultiin syömästä takaisin Kisikseen katsomaan kisoja, tauko olikin jo loppunut ja kisasuoritukset käynnissä. (Sillä hetkellä oli kategorian yksi saanut meidän lisäksi vain Team Indiumit.) Aika kisojen loppupäässä kisasivat Amila (kat 8), Axoria jr (kat 5) ja Alexa (pist. 17,80).

Esitysten loputtua kerrottiin meidän sarjan kolme parasta eli ne jotka saavat mitalit:Alexa jr, Team Indiumit ja Loiste. Onnea!

Vilma O ja Hertta odottavat palkintojenjakoa.


Palkintojen jaon jälkeen otettiin vielä kuvia ja me päästiin yhteiskuvaan Ovo Teamin kanssa! OMG!

OMG!

Aluemestaruusmitalistit!

Voiko mitalikuvia ottaa liikaa?

Ei voi!


Kahdeksan jälkeen illalla lähdettiin vihdoin kotiin ja nukkumaan! Olipas pitkä, mutta IHANA päivä.

T: Camilla

ps. Mattokuvia aluemestiksistä lisätty "Kisakuvia"-osioon.

1 kommentti: